top of page

Vi är så glada att äntligen kunna få välkomna vår senaste injektör till familjen, Dr. Kristian Fallenkvist! Under Nathalie Nellanges upplärning har han visat på dedikation till att nå perfektion. Vi är extremt imponerade av Kristians arbete som han har demonstrerat på Göta Klinik, med ett estetiskt öga och försiktighet ger han helt fantastiska resultat med bra symmetri och proportioner!


Berätta lite om dig själv! “Mitt namn är Kristian Fallenkvist och jag är 27 år gammal. Jag är ursprungligen från Kristianstad, men arbetar i Uppsala och Göteborg idag.”


Vilket är ditt favorit område att behandla på Göta Klinik? “Jag gillar, och är nog bäst på, just läppar och näskorrigeringar med fillers. Det blir alltid snyggt!”


Hur ser ett par perfekta läppar ut för dig? “Dem skall gärna vara naturliga, fin kontur men ändå fylliga på rätt ställe. Det är svårt att uppnå drömläpparna endast med ett försök. Därför är det viktigt för mig att samarbeta med våra klienter och hitta en långsiktig lösning.”


Vad är ditt bästa skönhetstips? “Det är verkligen så viktigt att börja med ansiktsprodukter tidigt. Hitta en bra serie produkter, och håll dig till dem!”


Vad är det bästa med Göta Klinik? “Jag tycker det är så viktigt och bra att vi alla eftersträvar naturligt resultat, det finns inte riktigt någon anna klinik som levererar såpass bra resultat. Jag älskar verkligen att vara här och ser så fram emot att få träffa alla nya klienter!”
Följ Krstian på instagram: www.instagram.com/dr.fallenkvist

Ni hittar Kristian hos oss på Göta Klink helger 10-18, boka din tid idag!

götaklinik_magazine.png
bottom of page