top of page

Hudföryngring med laser!

Endast auktoriserade hudterapeuter

Behandlingar med resultatinriktad hudvård.

Med medicinsk skönhetsvård till grunden, startades Göta Klinik Hudvård som ett komplement till våra injektionsbehandlingar - med mål att göra avancerad hudvård tillgängligt & säkert, för alla.

Hudvårdsbranschen fortsätter att utvecklas & våra hudterapeuter likaså. Vi erbjuder våra patienter marknadens senaste och bästa utrustning & kunskap. 

Vi är säkra på att vi kan erbjuda dig en behandling ur vår stora portfölj som passar dina önskemål med service som är personlig och i världsklass. 

DITT SJÄLVKLARA VAL TILL SKÖNHETSKLINIK

I hjärtat av Göteborg.

På Södra Hamngatan, i hjärtat av Göteborg, finner man Göta Klinik Hudvård i toppmoderna lokaler!

 

Med entré både utifrån gatan och från insidan av Radisson Blu Scandinavia Hotel, finner man kliniken på ett utav de mest centrala platserna i Göteborg, med bra anslutning till både kollektivtrafik samt tågstation. Som hotellgäst på Radisson får du även 15% rabatt på microtoxin behandlingar - perfekt för event!

hotel_edited.png

GÖTA KLINIK x HAGA BADET

Vi på Göta Klinik stolta samarbetspartners med Hagabadet på Drottningtorget! Efter varje behandling hos oss, får du alltid två vouchers med 50 % rabatt till dig och en vän till Hagabadets prisbelönta PureSpa, i hjärtat av Göteborg.

Medlemmar till Hagabadet Drottningtorget får 1.000 KR rabatt på Microtoxin behandlingar och förtur till att boka behandlingar hos oss på Göta Klinik.

Vår filosofi.

Göta Kliniks filosofi är djupt rotad i sitt Göteborgska ursprung, en stad där de svåra kustförhållandena sliter på hud. 

 

Vi tillämpar ett modernt tankesätt på gamla beprövade metoder, för att ändra synen på skönhetsbranschen och framhäva individens naturliga ansiktsdrag. Genom att studera flera olika tekniker, har vi formgivit unika behandlingstekniker. De resulterande behandlingarna definieras av kvalité och sofistikation.

 

Ambitionen med våra behandlingar är att gradvis förbättra din hy och elasticitet till att prestera bättre på lång sikt. I stället för en snabb tillfällig fix, är dessa behandlingar utformade för att framhäva personliga ansiktsdrag och utgöra en del av en hälsosam livsstil under många år framöver.

 

Nora A.

Göta Klinik - grundare.

4,9 AV 5 STJÄRNOR

250+ recensioner på Google & Bokadirekt, visar på att vi har Sveriges nöjdaste patienter.

I HJÄRTAT AV GÖTEBORG

Göta Klinik befinner sig på ett utav de mest centrala platserna i Göteborg, ett stenkast från Centralstationen.

SÄKER BEHANDLING

Patienter är försäkrade och behandlas endast av legitimerad sjukvårdspersonal, för att du som patient skall känna dig tygg under din behandling.

illu5_edited.png

Vår arbetsplats.

I vår verksamhet lägger vi stor vikt till patientens önskemål och integritet. Vårat mål är att göra det tillgängligt för alla att uppleva avancerad hudvård.

 

Vi strävar i vårt arbete för att skapa goda arbetsvillkor för våra anställda, där jämställdhet och diskrimineringsfrågor ligger i fokus för en god arbetsmiljö.

Kontakt.

info@gotaklinik.se

031-760 10 31

Södra Hamngatan 59

411 06, Göteborg

bottom of page