top of page

Microtoxin.

Vad är microtoxin?

Microtoxin är benämningen på en av våra populäraste behandlingar. Behandlingen går ut på att en behållare fylls med vitaminer, fuktgivande fillers, antioxidanter, mineraler och en låg dos botox för att ge en fantastisk lyster till ditt ansikte.

 

Denna fantastiska mix stämplas sedan ned i huden med hjälp av små tunna guldnålar som hjälper preparatet att verka i dermis. Den låga dosen botox förändrar inte muskelrörelserna i detta avseende. Botoxen är i detta fall till för att släta ut fina linjer och rynkor samt minska porer och talgproduktion för att skapa ett fint ”glow”.

 

Microtoxin används bland annat för att minska porer, motverka akne, minska talgproduktion i ansiktet samt för att släta ut rynkor. 

Se vad Emelie Battah tyckte om sin Microtoxin behandling!

Varför microtoxin?

Det finns många fördelar med en microtoxinbehandling. Man slätar ut huden, fina linjer och rynkor. Behandlingen ger huden fin lyster (glow) och minskar porer samt talgproduktion.

 

Har man fet hy eller rosacea, hjälper denna behandling att motverka dessa. Microtoxin hjälper mot acneärr, men reducerar även uppkomsten av acne. 

Microtoxin - före och efter.

Behandlingen tar ca 45 minuter och inleds med att ditt ansikte rengörs med klorhexidinsprit, det är bra om du undviker smink innan samt 24 timmar efter din Microtoxin behandling. Full effekt av behandlingen uppnås efter ca. 14 dagar. Resultatet är individuellt och är beroende på varje enskild individs biologiska arv, ålder samt vilka hud-rutiner man har i övrigt.

 

Bästa effekt ses om man gör återkommande behandlingar med microtoxin med 4-6 månaders intervaller, enstaka behandling kan även erbjudas vid speciella tillfällen som innan ett viktigt event eller tillställning där man vill vara extra fräsch och fin. Direkt efter en Microtoxin behandling kan huden kännas lätt värme-ökad samt ha en lättare rodnad som försvinner snabbt.

Microtoxin Göteborg.

Microtoxin behandling i Göteborg hos oss på Göta Klinik skapar lyster och fräschare hud. Behandlingen tar ca. 45 minuter och inleds med att ditt ansikte rengörs med klorhexidinsprit, det är bra om du undviker smink innan samt 24 timmar efter behandlingen.

Microtoxin varaktighet.

Det kan ta upp till 14 dagar för att se full effekt av behandlingen. Normalt sitter effekten kvar ca. 1 månad, men det kan variera från person till person. För full effekt bör man göra minst 3 behandlingar med 1 månads mellanrum. 

Microtoxin är perfekt inför ett stort event som exempelvis bröllop eller bal. Då bör man göra behandlingen 1 vecka innan planerat event. 

 

Microtoxin Göteborg | Besök Göta klinik i hjärtat av Göteborg för unika behandlingar inom Botox, Fillers, Body Sculpting och Microtoxin.

BLI DEL AV VÅR COMMUNITY

Följ oss på Instagram.

  • Instagram - Vit Circle

Selfies skickas till info@gotaklinik.se

Frågor

Andra hudbehandlingar vi erbjuder.

Ansiktsbehandling

PRX-T33

Profhilo

KOMMER SNART

Retinolpeeling

Microneedling

Portömning

Kemisk peeling

LÄS MER >
bottom of page