top of page

Ansiktsbehandling Göteborg 

Vad är ansiktsbehandling med resultatinriktad hudvård?

Vetenskapligt dokumenterade och verksamma ingredienser, exempelvis

AHA-syror, vitaminer, antioxidanter och retinol anses vara medicinsk

hudvård och används inom ansiktsbehandling hos oss på Göta Klinik i Göteborg.

 

Hudvårdsprodukter och hudvårdsbehandlingar som bevisat förbättrar exempelvis hudens struktur och utfört kliniska tester - anses vara medicinsk hudvård. Tillsammans med din hudterapeut, behandlas din hud utefter dina önskemål, som exempelvis; acne, rosacea, tömma porer, torr hy & oljig hy. Din hudterapeut ger dig rekommendationer på produkter du kan använda som eftervård hemma, för att underhålla resultatet efter din hudvårdsbehandling.

Hur används ansiktsbehandlingar med medicinsk hudvård?

Ansiktsbehandling med medicinsk hudvård är perfekt för dig som vill ta din hudvårdsrutin till nästa nivå eller för att få hjälp med dina problemområden med din hy. Vi på Göta Klinik använder oss av produkter från prisbelönta Neostrata.

Neostrata erbjuder ett brett utbud av olika typer av hudvårdsprodukter, beroende på vad du som patient upplever för besvär. Vi använder medicinsk hudvård för att uppnå en så frisk och hållbar hudkvalité som möjligt. Många klienter vänder som till medicinsk hudvård för att reparera, stärka och återskapa ett föryngrande utseende på huden.

Medicinsk hudvård Göteborg. Medicinsk hudvårdsbehandling steg för steg.

Beroende på vilken typ av behandling man som klient önskar, innefattar olika typer av hudvårdssteg. Alla hudbehandlingar kräver en hudanalys av din hudterapeut. Din hudterapeut anpassar din behandling utefter din hy.

 

Vi på Göta Klinik erbjuder ansiktsbehandlingar och medicinska hudvårdsbehandlingar som Kemisk Peeling, Microtoxin, Microneedling (DermaPen 4), PRP, Ansiktsbehandling, djuprengöring, med mera. Vill du veta vilken medicinsk hudvårdsbehandling som passar dig? Kontakta en av våra auktoriserade hudterapueter idag!

Medicinsk Hudvård preparat.

På Göta Klinik använder vi oss endast av medicinsk hudvård från Neostrata och är stolta ambassadörer åt varumärket Neostrata. 

 

Neostratas hudvårdsprodukter är avancerad medicinsk hudvård som grundades av läkare, för läkare & hy. Samtliga produkter är kliniskt testade och visar på dokumenterad förbättring av hudkvalité samt fukt. All form av Kemisk Peeling är också CE-märkta och FDA-godkända

Våra Ansiktsbehandlingar i Göteborg.

Ansiktsbehandling

Microneedling

Microtoxin

Kemisk peeling

Portömning

Hudvårdsbehandlingar.

BLI DEL AV VÅR COMMUNITY

Följ oss på Instagram.

  • Instagram - Vit Circle

Selfies skickas till info@gotaklinik.se

bottom of page