top of page

Nedan kan du se vilka hudvårdsbehandlingar det finns att välja mellan. Är du fundersam över vilken behandling som hade passat dig bäst?

Gör vårat behandlingstest här >

IMG_2871-min_edited.jpg

Effektiv hårborttagning med innovativa Clarity II. För dig som eftersträvar hårfria områden på allt från kropp till ansikte.

Den perfekta behandlingen för snabbt lyster och åtstramade porer. En cocktail med botox, hyaluronsyra och serum för att åstadkomma jämnare hud och balanserad talgproduktion.

Har du telangiektasier (ytliga blodkärl), hämangiom eller spiders m.m. så är kärlreducering med Clarity II något som hade passat dig perfekt.

Reducering av allt från hormonella pigmenteringar till solskador. Funkar effektivt på allt från melasma till café au Lait m.m.

Nästa generations ’’Art of Antiageing’’. En perfekt behandling för dig som vill åstadkomma spänstökning i form av mindre synliga linjer/rynkor, jämnare hud, lyster samt återfuktning fast utan nålar.

Platelet Rich Plasma, också kallad för "vampyr behandling" är en stor favorit hos våra hud-älskare. 

PRP-behandlingar är även väldigt effektiva mot håravfall.

Med DermaPen4 stimuleras hudens egna kollagen för att förminska och förebygga hudens åldrande. Ger även snabbt lyster, jämnare hudton och struktur samt motverkar akne.

Skin tightening med laser. Reducera synligheten av rynkor med hjälp av skin rejuvenation laserbehandlingar.

En starkare peeling i form av A-vitaminsyra ihop med volymgivande ingredienser som effektivt jobbar på uppfräschning, hudföryngring samt hudförbättring.

En peeling i form av AHA-syra som väljs ut och appliceras beroende på vad som eftersträvas. Perfekt för dig som har problem med akne, pigmenteringar samt ojämn hudstruktur. Jobbar även effektivt på att förminska och förebygga hudens åldrande.

En hyaluronsyraprodukt som injiceras för att motverka och förebygga slapphet och glåmighet i huden.

INFO KOMMER SNART >

Den perfekta behandlingen för dig som behöver en ordentlig djuprengöring. Porerna rengörs på djupet och fylls sedan på med fukt för att minska dess uppkomst.

Tveka inte på att kontakta oss för att tala med din hudterapeut, via telefon på 031-760 10 31 eller mejla oss på info@gotaklinik.se

IMG_2769.JPG
bottom of page