top of page

Ansiktsbehandling.

Ansiktsbehandling i Göteborg.

Letar du efter ansiktsbehandling i Göteborg? Göta Klinik arbetar endast med auktoriserade hudterapeuter som har en bra samt gedigen utbildning. Våra hudterapeuter erbjuder dig exklusiva behandlingar som anpassas och skräddarsys efter just din hud för bästa möjliga resultat.

 

Att med jämna mellanrum unna sig själv en välgörande ansiktsbehandling kommer i längden att ge dig både renare, friskare samt fräschare hud. Vi på Göta Klinik hjälper dig mer än gärna i denna process för att uppnå de resultatet som just du eftersträvar. 

Hur går en ansiktsbehandling till?


En ansiktsbehandling hos oss är inte bara en skön lyxig stund. Självklart så är det en stund för njutning samt avkoppling under tiden som din hudterapeut öser på med fördelar för din hud. Med regelbundna besök så kan man räkna med varaktiga resultat samt förbättring av hudens spänst, elasticitet, utseende samt hälsa!

När du träffar din hudterapeut så kommer ni först att gå igenom lite snabba frågor som kan vara bra för behandlaren att veta innan behandling. Efter detta så utförs en hudkonsultation där behandlaren klämmer och känner lite på din hud för att på rätt sätt kunna utföra behandlingen. Sedan ingår rengöring, peeling, ånga, massage, mask samt avslutande produkter efter just din huds behov.

Ansiktsbehandling - före och efter.

Inför din klassiska ansiktsbehandling så är egentligen det enda du behöver tänka på att annan hudbehandling måste genomgåtts för minst 2 veckor sedan. Kom gärna osminkad, men oroa dig inte, våra hudterapeuter gör en noggrann rengöring oavsett.

Andra hudbehandlingar vi erbjuder.

Microtoxin

Portömning

Microneedling

PRX-T33

Retinolpeeling

Kemisk peeling

Profhilo

KOMMER SNART

BLI DEL AV VÅR COMMUNITY

Följ oss på Instagram.

  • Instagram - Vit Circle

Selfies skickas till info@gotaklinik.se

bottom of page